Sayfalar

30 Mayıs 2012 Çarşamba

Uni Kuru Toga

Japonlar'ın teknolojide ön planda olduğu kaçınılmaz bir gerçek.

Elektronik aletlerde olduğu kadar kalem gibi pek de teknolojiyle yakın olmayan bir üründe bile yenilikler bulmaları şaşırtıcı değil aslında.

Uni Kuru Toga : Her zaman sivri ve ince uçlu kalabilen bir kalem. 


Yeni açılmış kurşun kalemle yazma zevkini sürekli yaşamak isteyenlerdenseniz tam sizlik bir kalem.

0,5 uçla gelen kalemin 'High Grade' (metal aksamlı) ve 'Roulette' (metal aksam + tutma bölgesinde kayma önleyici tırtıklar) adlı iki çeşidi daha var.

Malzeme kalitesi 10 TL üzeri bir kaleme göre çok tatmin edici olmasa da ucu her zaman sivri tutma teknolojisi gerçekten denemeye değer.

Peki nasıl ucu her zaman sivri kalıyor?

Kuru Toga Engine Uç Döndürme Mekanizması
Şeffaf tutma bölgesinden görebileceğiniz 'kuru toga engine' ucun uzayan kısmını kağıt yüzeyine sürekli döndürerek ucun her tarafından yazılmasını sağlıyor ve bu teknoloji ile uç her zaman keskin kalıyor ve her yeri ile yazdığı için kırılmalar azalıyor ve aynı ucu çok daha uzun süre kullanabiliyorsunuz.

Bir çok kırtasiyede bulunabilen kuru toga 12 ila 21 lira arasında değişen geniş bir fiyat aralığında satılıyor. Umarız Uni Türkiye bu konu ile ilgilenir ve ortak bir fiyatta buluşabilir tüm satıcılar.

Kalemle ilgili yapabileceğim olumsuz eleştiriler ise beni çok tatmin etmeyen malzeme kalitesi ve tutma bölgesi dalgalı bir yapıya sahip olsa da bir süre sonra kalemin elinizden kayma eğilimi gösteriyor olması.

Artıları:

+ Sürekli sivri kalan uç
+ Aynı uç ile çok daha uzun süre yazabilme

Eksileri:

- Yüksek ve çok farklı fiyatlarda satılıyor olması (12-21TL arasında değişiyor)
- Düşük malzeme kalitesi
- Elden kolay kayması

Önce Kalem'i takip edin!

twitter: oncekalem
instagram: oncekalem

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder